روغن‌های گیاهی منبع غنی اسیدهای چرب ضروری، ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند و روغن‌هایی چون آفتابگردان، کانولا، سویا، ذرت و کنجد، شناخته‌شده‌ترین روغن‌های خوراکی گیاهی بوده که از انواع مغزهای آجیلی و برخی دانه‌ها به دست می‌آیند،
اما علاوه براین روغن‌ها طیف وسیعی از روغن‌های گیاهی جهت مصارف آرایشی ـ بهداشتی در عطاری‌ها یا داروخانه‌ها به فروش می‌رسند و به دلیل خواص و ویژگی‌های فراوان بسیار مورد توجه خانم‌ها قرار گرفته‌اند.
 
 روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، کتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا کرم‌های آرایشی کرد؟



 


روغن فندق؛ تقویت‌کننده ابروها
 
روغن فندق دو کاربرد درمانی و آرایشی دارد. به دلیل طبع گرم و خشک برای سرفه و دردسینه که از سردی باشد نافع است.
 
روغن بادام تلخ؛ تقویت‌کننده مژه‌ها
 
این روغن خواصی شبیه روغن بادام شیرین دارد با این تفاوت که خوراکی نبوده و فقط به صورت جلدی مورد استفاده قرار می‌گیرد و تا حدودی از ریزش مو، ابرو و مژه پیشگیری کرده و به دلیل ویتامین‌ها و املاح معدنی، تقویت‌کننده پوست است.
 
این روغن به طور طبیعی حاوی عنصر گوگرد بوده و در درمان جوش‌های میکروبی موثر است. در ضمن خشکی و ترک‌های پوستی را که در اثر سرمای هوا ایجاد می‌شود از بین می‌برد.





 
روغن پسته؛ شفاف‌کننده مو

 این روغن به طور گسترده در مواد آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.
 
روغن پسته یک مرطوب‌کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می‌شود و حالت چسبندگی ایجاد نمی‌کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی است.
 
اسیدهای چرب امگا۶ آن اثر زخم‌های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم‌تر موها را شفاف می‌کند.
 
مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین کمک می‌کند.
 
روغن پسته ضربان قلب را تنظیم و به اکسیژن‌رسانی بهتر سلول‌ها کمک کرده و برای درمان دردهای استخوانی اثر شگفت‌انگیزی دارد.
 
این روغن به دلیل مقدار کم کربوهیدرات برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست و به جهت فیتواسترول‌های گیاهی با کاهش کلسترول بد خون موجب سلامت قلب می‌شود.
 
روغن سیاهدانه؛ تقویت‌کننده موی سر
 
 
 
این روغن از غنی‌ترین روغن‌های آرایشی است و موهای سفت و شکننده را تقویت می‌کند.
 
روغن سیاهدانه به دلیل ترکیبات شبه هورمونی به رویش مجدد موهایی که پیاز آن ضعیف‌شده کمک کرده و با تقویت رنگدانه مو از سفیدشدن آنها جلوگیری می‌کند.
 
خواص خوراکی منحصر به فرد این روغن آن است که کلیه و مجاری ادرار را تمیز، سیستم ایمنی را تقویت، سرماخوردگی را درمان و در بهبود آرتروز، روماتیسم و التهاب لثه‌ها موثر است.
 
روغن گردو؛ داروی قلب
 
 
 
این روغن اغلب کاربرد خوراکی و درمانی داشته و برای پایین‌آوردن و تنظیم کلسترول خون مفید است البته روغن فندق و بادام نیز تا حدودی به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند، اما نه به اندازه روغن گردو.
 
این روغن تری‌گلیسیرید بالا، سوزش بافت‌ها و ناراحتی‌های اعصاب و روان را التیام و به دلیل مقدار زیاد ویتامین‌های E و A نقش آنتی‌اکسیدانی داشته و از پیر شدن سلول‌های بدن ممانعت می‌کند. این روغن، دارویی مطلوب برای قلب محسوب می‌شود.
 
روغن جوانه گندم؛ مانع پیری پوست
 
 
 
این روغن در محصولات آرایشی و بهداشتی برای درمان ناراحتی‌های پوستی مثل اگزما و پسوریازیس استفاده می‌شود.
 
روغن جوانه گندم سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری است و درصد بالای ویتامین E آن آثار زیانبار رادیکال‌های آزاد پوست را خنثی کرده و از پیری زودرس و چین و چروک پوست جلوگیری می‌کند.
 
این روغن، محافظت‌ پوست در برابر پرتوی ماورای بنفش خورشید بوده و ماسک آن سبب لطافت و نرمی پوست صورت به خصوص در دوران یائسگی می‌شود.
 
روغن کرچک ؛ برطرف‌کننده پینه دست و پا
 
این روغن یک داروی خوراکی ملین، طبیعی و قوی با اثری سریع است. از این روغن در مواردی که لازم است محتویات معده خارج شود به عنوان یک ماده تهوع‌آور استفاده می‌شود.
 
مشکل مصرف این روغن طعم و بوی نامطبوع و دشواری بلع آن است که امروزه برای رفع این مشکل از کپسول روغن کرچک استفاده می‌شود. روغن کرچک برای برطرف‌کردن یبوست و درمان سندرم روده تحریک‌پذیر موثر است.
 
این روغن علائم افسردگی و خستگی را کاهش می‌دهد و به دلیل خاصیت ضدمیکروبی در درمان زخم‌های پوستی و از بین‌بردن قارچ‌های دور ناخن دست و پا مفید و برطرف‌کننده شوره سر و جلادهنده موهای خشک است و برای درمان پینه روی پا استفاده می‌شود.
 
در زمستان پس از دوش گرفتن برای جلوگیری از خشکی پوست و لکه‌های سفید از روغن کرچک به عنوان مرطوب‌کننده استفاده کنید.
 
توجه: این روغن در دوران بارداری و شیردهی و برای کودکان زیر ۱۲ سال توصیه نمی‌شود. مهم‌ترین عارضه مصرف طولانی‌مدت این دارو مختل‌شدن حرکات طبیعی روده و ایجاد وابستگی به اجابت مزاج است. (جام جم – ضمیمه چاردیواری)
 
خواص روغنهای طبیعی
روغن‌های گیاهی منبع غنی اسیدهای چرب ضروری، ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند و روغن‌هایی چون آفتابگردان، کانولا، سویا، ذرت و کنجد، شناخته‌شده‌ترین روغن‌های خوراکی گیاهی بوده که از انواع مغزهای آجیلی و برخی دانه‌ها به دست می‌آیند، اما علاوه براین روغن‌ها طیف وسیعی از روغن‌های گیاهی جهت مصارف آرایشی ـ بهداشتی در عطاری‌ها یا داروخانه‌ها به فروش می‌رسند و به دلیل خواص و ویژگی‌های فراوان بسیار مورد توجه خانم‌ها قرار گرفته‌اند.
 
 روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، کتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا کرم‌های آرایشی کرد؟
 
روغن فندق؛ تقویت‌کننده ابروها
 
روغن فندق دو کاربرد درمانی و آرایشی دارد. به دلیل طبع گرم و خشک برای سرفه و دردسینه که از سردی باشد نافع است.
 
روغن بادام تلخ؛ تقویت‌کننده مژه‌ها
 
این روغن خواصی شبیه روغن بادام شیرین دارد با این تفاوت که خوراکی نبوده و فقط به صورت جلدی مورد استفاده قرار می‌گیرد و تا حدودی از ریزش مو، ابرو و مژه پیشگیری کرده و به دلیل ویتامین‌ها و املاح معدنی، تقویت‌کننده پوست است.
 
این روغن به طور طبیعی حاوی عنصر گوگرد بوده و در درمان جوش‌های میکروبی موثر است. در ضمن خشکی و ترک‌های پوستی را که در اثر سرمای هوا ایجاد می‌شود از بین می‌برد.
 
روغن پسته؛ شفاف‌کننده مو
 
 
 
این روغن به طور گسترده در مواد آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.
 
روغن پسته یک مرطوب‌کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می‌شود و حالت چسبندگی ایجاد نمی‌کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی است.
 
اسیدهای چرب امگا۶ آن اثر زخم‌های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم‌تر موها را شفاف می‌کند.
 
مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین کمک می‌کند.
 
روغن پسته ضربان قلب را تنظیم و به اکسیژن‌رسانی بهتر سلول‌ها کمک کرده و برای درمان دردهای استخوانی اثر شگفت‌انگیزی دارد.
 
این روغن به دلیل مقدار کم کربوهیدرات برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست و به جهت فیتواسترول‌های گیاهی با کاهش کلسترول بد خون موجب سلامت قلب می‌شود.
 
روغن سیاهدانه؛ تقویت‌کننده موی سر
 
 
 
این روغن از غنی‌ترین روغن‌های آرایشی است و موهای سفت و شکننده را تقویت می‌کند.
 
روغن سیاهدانه به دلیل ترکیبات شبه هورمونی به رویش مجدد موهایی که پیاز آن ضعیف‌شده کمک کرده و با تقویت رنگدانه مو از سفیدشدن آنها جلوگیری می‌کند.
 
خواص خوراکی منحصر به فرد این روغن آن است که کلیه و مجاری ادرار را تمیز، سیستم ایمنی را تقویت، سرماخوردگی را درمان و در بهبود آرتروز، روماتیسم و التهاب لثه‌ها موثر است.
 
روغن گردو؛ داروی قلب
 
 
 
این روغن اغلب کاربرد خوراکی و درمانی داشته و برای پایین‌آوردن و تنظیم کلسترول خون مفید است البته روغن فندق و بادام نیز تا حدودی به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند، اما نه به اندازه روغن گردو.
 
این روغن تری‌گلیسیرید بالا، سوزش بافت‌ها و ناراحتی‌های اعصاب و روان را التیام و به دلیل مقدار زیاد ویتامین‌های E و A نقش آنتی‌اکسیدانی داشته و از پیر شدن سلول‌های بدن ممانعت می‌کند. این روغن، دارویی مطلوب برای قلب محسوب می‌شود.
 
روغن جوانه گندم؛ مانع پیری پوست
 
 
 
این روغن در محصولات آرایشی و بهداشتی برای درمان ناراحتی‌های پوستی مثل اگزما و پسوریازیس استفاده می‌شود.
 
روغن جوانه گندم سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری است و درصد بالای ویتامین E آن آثار زیانبار رادیکال‌های آزاد پوست را خنثی کرده و از پیری زودرس و چین و چروک پوست جلوگیری می‌کند.
 
این روغن، محافظت‌ پوست در برابر پرتوی ماورای بنفش خورشید بوده و ماسک آن سبب لطافت و نرمی پوست صورت به خصوص در دوران یائسگی می‌شود.
 
روغن کرچک ؛ برطرف‌کننده پینه دست و پا
 
این روغن یک داروی خوراکی ملین، طبیعی و قوی با اثری سریع است. از این روغن در مواردی که لازم است محتویات معده خارج شود به عنوان یک ماده تهوع‌آور استفاده می‌شود.
 
مشکل مصرف این روغن طعم و بوی نامطبوع و دشواری بلع آن است که امروزه برای رفع این مشکل از کپسول روغن کرچک استفاده می‌شود. روغن کرچک برای برطرف‌کردن یبوست و درمان سندرم روده تحریک‌پذیر موثر است.
 
این روغن علائم افسردگی و خستگی را کاهش می‌دهد و به دلیل خاصیت ضدمیکروبی در درمان زخم‌های پوستی و از بین‌بردن قارچ‌های دور ناخن دست و پا مفید و برطرف‌کننده شوره سر و جلادهنده موهای خشک است و برای درمان پینه روی پا استفاده می‌شود.
 
در زمستان پس از دوش گرفتن برای جلوگیری از خشکی پوست و لکه‌های سفید از روغن کرچک به عنوان مرطوب‌کننده استفاده کنید.
 
توجه: این روغن در دوران بارداری و شیردهی و برای کودکان زیر ۱۲ سال توصیه نمی‌شود. مهم‌ترین عارضه مصرف طولانی‌مدت این دارو مختل‌شدن حرکات طبیعی روده و ایجاد وابستگی به اجابت مزاج است.
نویسنده:osveoil|
محصولات صنعتی

تولید دستگاه بر اساس خواسته مشتری
مناسب استارت آپ ها و شرکت های تجاری
استفاده از پیشرفت ترین فناوری روز دنیا
وجود چندین دستگاه برای استفاده های مختلف در کارگاه شرکت اسوه صنعت اصفهان
شرکت تولیدی اسوه

وجود پاسخ گویی 12 ساعت
وجود پرسنل سخت کوش و متعهد
بیش از 8 سال تجربه در تولید روغن ها و دستگاه های مختلف
خدمات مختلف جهت کمک به دارندگان مشترک این حرفه
و...
محصولات طبیعی
تولید بیش از 300 نوع روغن سالم و طبیعی
دارای سیب سلامت و مجوز رسمی
انجام عملیات روغنگیری مقابل مشتری
وجود هزاران نوع محصول طبیعی و بهداشتی در فروشگاه اسوه سلامت ایرانیان
اسوه سفیر سلامت همواره پیشرو در صنعت


کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به شرکت روغن طبیعی اسوه میباشد.